Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rosti:

Mosterd Hollandaise:

Zalm:

  • gerookte zalm 650 g

Kruiden:

  • groene kruiden 70 g
  • onrijpe aardbeien 10 stuks
  1. Rosti:

    Schil en was de aardappels.
    Rasp de aardappels grof en kruid met wat zout en peper.
    Verhit de phase in een kleine pan en verdeel hierin gelijkmatig de geraspte aardappel.
    Bak de rösti rustig bruin en krokant aan beide kanten.
  2. Mosterd Hollandaise:

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de savora mosterd toe.
    Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Zalm:

    Snijd de zalm in dunne plakken.

  4. Kruiden:

    Pluk de kruiden en snijd de aardbeien in dunne plakjes.
  5. Opmaak:

    Verdeel de rösti over de borden en leg de zalm erop.
    Maak de rosti af met de kruiden en de mosterd Hollandaise.
+