Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bouillon

Garnituur

  • instant udon noedels 200.0 g
  • eieren 10.0 st
  • lente-uitjes 1.0 bos
  • rode Chili peper 1.0 st
  • taugé 200.0 g
  • bruine beukenzwammetjes 100.0 g
  • kimchee 250.0 g
  • Rundvlees, gegaard 400.0 g

Opmaak

  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g
  • korianderblad 1.0 bosje

Bereiding

  1. Bouillon

    • Verwarm de sesamolie en stoof hierin knoflook, gember en de sjalotjes.
    • Voeg de sesamzaadjes, sambal, miso en de palmsuiker toe.
    • Voeg de sake, sojasaus en de Liquid Concentrate rund toe en breng het geheel aan de kook.
    • Laat het geheel even trekken passeer de bouillon.
  2. Garnituur

    • Kook de noedels en de eieren, pel ze en halveer ze.
    • Snijd de lente ui en de chilipeper in ringetjes en maak de taugé en de paddenstoelen schoon.
    • Snijd kimchee en het gekookte rundvlees in plakken.
  3. Opmaak

    • Verdeel de garnituren in de kommen en schep de kokende bouillon erover.
    • Maak de ramen soep af met wat sesamzaadjes en koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu