Menu
Punten

Ingrediënten

+

Venkel

  • venkel 1.0 st
  • zonnebloemolie
  • zout en peper

Soep

Olie

Serveren

  • creme fraiche 150.0 g
  • chorizo 75.0 g

Bereiding

  1. Venkel

    • Snijd de venkel brunoise, doe in ovenschaal, meng met wat olie peper en zout en rooster in de oven op 200 graden voor 10 minuten.
    • Bewaar voor later.
  2. Soep

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Pompoensoep poeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door. 
    • Laat de soep iets afkoelen.
  3. Olie

    • Meng de Knorr Primerba Tuinkruiden met de 30 gram olijfolie. 
    • Dit is later om als topping in de soep te druppelen.
  4. Serveren

    • Verdeel de blokjes venkel over de kommen of borden. 
    • Schep hierop de warme soep.
    • Dan een lepel crème fraiche in het midden en op het laatst een paar druppels tuinkruidenolie.
  5. Tip

    • Wil je iets hartigs toevoegen? Voeg dan uitgebakken spekjes toe.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu