Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • aardappel 500.0 g
  • sperziebonen 250.0 g
  • taugé 200.0 g
  • limoenblad 3.0 st
  • lente uitjes 2.0 st

Opmaak

  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • chili olie 30.0 g

Bereiding

  1. Soep

    • Maak de uien en de pompoen schoon en snijd deze in stukken.
    • Verhit de olie en voeg de uien, gember en de pompoen toe.
    • Voeg het water toe en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg vervolgens de liquid concentrate, saté pasta, chili, kurkuma, kokosmelk en het limoensap toe.
    • Kook de soep gedurende ca 10 minuten.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
  2. Garnituur

    • Schil de aardappel, snijd deze in blokjes en blancheer ze.
    • Maak de sperziebonen schoon, snijd ze in stukjes van 2 cm en blancheer ze.
    • Maak de taugé schoon en snijd het limoenblad en het groen van de lente ui ragfijn.
  3. Opmaak

    • Verdeel het garnituur over de kommen en schep de soep erop.
    • Maak de soep af met de ketjap, lente-uigroen, ghoa cress en wat chili olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu