Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • water 2.0 l
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 250.0 g
  • rode paprika, in fijne reepjes 250.0 g
  • wortelblokjes 125.0 g
  • bleekselderij, blokjes 3 mm 125.0 g

Garnituur

  • munt 3.0 tak

Opmaak

  • Chili flakes
  1. Soep

    Breng het water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe.

    Voeg de kikkererwten toe en laat de soep 8 minuten zachtjes koken.

    Stoom de shoarmareepjes ca.10 min in de oven met 100 % stoom en koel direct terug.

    Snijd ze in de gewenste grootte.

    Blancheer de groenten.

  2. Garnituur

    Pluk de munt en snijd deze grof.

  3. Opmaak

    Verdeel het garnituur in de kommen en schep de harira soep erop.

    Garneer met de gesneden munt en chili flakes.

    Tip:

    Bij ontkoppeld koken; vervang de mint (i.v.m. verkleuren) voor 25 gram gesneden lente-uitjes.