Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • mango 1.0 st
  • ananas 0.5 st
  • komkommer 1.0 st
  • paarse radijs 1.0 stuks
  • bosui 60.0 g
  • tauge 200.0 g
  • rode Chili peper 0.5 st
  • limoenblad 1.0 st
  • sesamzaad 10.0 g
  • ongezouten pinda’s 180.0 g
  • tofu 500.0 g
  • limoen 1.0 st

Opmaak

  • Ghoa cress 0.5 bakje
  • Thaise basilicum 5.0 g
  • munt 5.0 g
  • Chili flakes 2.0 g
  1. Salade

    Schil de mango en de komkommer en snijd deze in bokjes.

    Maak de ananas schoon en snijd deze in blokjes.

    Schil radijs, snijd deze in plakjes en vervolgens in vieren.

    Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.

    Maak de taugé schoon en snijd de peper en het limoenblad ragfijn.

    Rooster de sesamzaadjes en hak de pinda’s grof.

    Dep de tofu droog en snijd ze in blokjes, bak of frituur de gesneden tofu in ruim olie.

    Meng de gesneden mango samen met de komkommer, ananas, radijs, taugé, peper en het limoenblad.

    Rasp er de schil van de limoen bij en meng het geheel voorzichtig.

  2. Opmaak

    Verdeel de salade over de disposable bowls.

    Maak de salade af met de gebakken tofu, bosuigroen, kruiden en wat chili flakes.

    Verpak de vinaigrette sesamzaad en de pinda’s in aparte disposable bakjes.