Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Eend

  • wilde eend 5 st
  • zout en peper
  • five spices
  • olijfolie

Saus

Opmaak

  • rode kool zoetzuur 1 kg
  1. Eend

    Snijd de eenden uit zodat de boutjes aan de borst blijven zitten.
    Kruid de eenden met zout en peper en wat five spices.
    Trek de eendenborsten vacuüm met wat olijfolie en gaar ze op 63ºC gedurende ca.3 uur.
    Haal de eenden uit het vacuüm, dep ze droog en bak ze rustig op het vel krokant in een droge koekenpan.
    Zet eventueel tijdens het bakken een tweede koekenpan op de eendenborsten om ze mooi in vorm te houden.
  2. Saus

    Verwarm ondertussen het vocht van de cranberry’s en voeg de rode wijnsaus toe.
    Voeg de cranberry’s toe.
  3. Opmaak

    Leg de krokante eendenborsten samen met de zoet zure rode kool op de borden en serveer de vossenbessen saus erbij.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan