Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kalfswangen:

  • kalfswangen 10.0 st
  • zout en peper
  • boter, geklaarde
  • KNORR GARDE D'OR Demi-Glace Saus 1 L 1.5 dl
  • Knorr Garde d'Or Gebonden Kalfsjus 1 L 1.5 dl
  • Gezouten citroen 1.0 st
  • koriander tak 0.5 bosje

Groenten:

  • winterwortel 400.0 g
  • Pastinaak 400.0 g
  • Zoete aardappels 500.0 g
  • rode uien 300.0 g
  • laurierblaadjes 5.0 st
  • olie 30.0 g
  • rozemarijn 5.0 g

Bereiding

  1. Kalfswangen:

    Maak de kalfswangen schoon en kruid ze met zout en peper.
    Bak ze aan beide kanten en doe ze samen met de demi glace en de kalfsjus in een vacuumzak.
    Trek ze vacuüm en gaar de wangen gedurende ca. 3,5 uur op 92˚C.
    Snijd de schil van de citroen in fijne brunoise en snijd de koriander grof.
    Maak de zak open, passeer het kookvocht en de citroen en de koriander toe.
    Reduceer de saus naar smaak en voeg de wangen toe.

  2. Groenten:

    Schil de wortel, pastinaak en de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
    Maak de uien schoon en snijd ze in grove stukken.
    Meng de gesneden groenten met de laurier, olie, tijm, rozemarijn, zout en peper.
    Rooster ze gedurende ca 25 minuten op 185°C in de oven.
  3. Opmaak::

    Verdeel de geroosterde groenten samen met de kalfswangen over de disposable bakken.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu