Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • bospaddestoelen 250.0 g
  • bladselderij, fijngesneden 20.0 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper

Garnituur

  • gnocchi 400.0 g
  • zout en peper
  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voegal roerend het afgewogen soeppoeder toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustigdoor.Maak ondertussen de paddestoelen goedschoon en snijd ze grof.Bak de paddestoelen in wat boter, voeg deselderij toe en kruid ze met zout en peper.Voeg de paddestoelen aan de soep toe.

  2. Garnituur

    Kook de gnocchi en bak ze vervolgens inwat boter en kruid ze met zout en peper.
  3. Opmaak

    Verdeel de gebakken gnocchi over de bordenen schep de soep erop.