Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • bospaddestoelen 250 g
  • bladselderij, fijngesneden 20 g
  • zout en peper

Garnituur

  • gnocchi 400 g
  • zout en peper
  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg
    al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig
    door.
    Maak ondertussen de paddestoelen goed
    schoon en snijd ze grof.
    Bak de paddestoelen in wat Phase, voeg de
    selderij toe en kruid ze met zout en peper.
    Voeg de paddestoelen aan de soep toe.

  2. Garnituur

    Kook de gnocchi en bak ze vervolgens in
    wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  3. Opmaak

    Verdeel de gebakken gnocchi over de borden
    en schep de soep erop.
+