Menu
Punten
+

Bereiding

  • bospaddestoelen 250 g
  • bladselderij, fijngesneden 20 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper
  • Knorr Klassiek Bospaddenstoelensoep opbrengst 30L 200 g

Garnituur

  • gnocchi 400 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper
  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Maak ondertussen de paddestoelen goed schoon en snijd ze grof. Bak de paddestoelen in wat boter, voeg de selderij toe en kruid ze met zout en peper. Voeg de paddestoelen aan de soep toe.

  2. Garnituur

    Kook de gnocchi en bak ze vervolgens in wat boter en kruid ze met zout en peper.
  3. Opmaak

    Verdeel de gebakken gnocchi over de borden en schep de soep erop.