Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Hollandaise:

  • Kimchee base 45 g
  • limoensap 10 g

Salade:

  • raddichio 2 krop
  • waterkers 1 bos

Garnalen:

  • Hollandse garnalen, ongepeld 500 g
  1. Hollandaise:

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de kimchee base en het limoensap toe. Passeer de saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  2. Salade:

    Pluk de sla en de waterkers en maak deze aan met wat basilicum vinaigrette.

  3. Garnalen:

    Frituur de garnalen in ca. 2 minuten krokant.

  4. Opmaak:

    Verdeel de salade samen met de krokante garnaaltjes over de kommen. Spuit de kimchee Hollandaise erbij.
+