Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

Garnituur

  • groene asperges 300.0 g
  • aardappelen, la ratte 250.0 g
  • mini courgette 250.0 g
  • zuurdesembrood 2.0 plakken
  • geklaarde boter

Opmaak

  • Parmezaanse kaas 40.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Snijd de asperges, aardappels en de courgette in gewenste vorm.
    Blancheer de gesneden ingrediënten afzonderlijk van elkaar.
    Snijd de zuurdesembrood plakken in dobbelsteentjes en bak ze mooi krokant in wat geklaarde boter.
  3. Opmaak

    Verdeel de groenten over de kommen en schep de soep erop.
    Maak de soep af met de croutons en rasp er wat Parmezaanse kaas over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu