Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofvlees:

Puree:


...

Bereiding

  1. Stoofvlees:

    • Kruid de gesneden riblappen met zout en peper en bak het bruin in de olie.
    • Schep het vlees uit de pan en bak de ui, wortel, knoflook samen met de laurier.
    • Voeg de kaneel en oregano toe en blus het geheel af met de rode wijn.
    • Voeg de tomaat en de demi glace toe en breng het geheel aan de kook.
    • Stoof het vlees met een deksel op de pan ± 2 uur tot het gaar is.
    • Spoel de zilveruitjes af en voeg deze aan het stoofvlees toe.
  2. Puree:

    • Meng de olijfolie samen met de geconcentreerde bouillon door het koude water.
    • Voeg al roerend de pureepoeder en de nootmuskaat toe en meng het geheel kort.
    • Laat de puree tenminste 5 minuten opstijven.
    • Regenereer de puree in de oven.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de aardappelpuree samen met het Griekse stoofvlees over de borden.
    • Garneer het gerecht met wat gehakte peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu