Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Geroosterde groenten

  • Oranje winterwortels 2 stuks
  • Zoete aardappels 3 stuks
  • rode bietjes 3 st
  • flespompoen 1 st
  • Zoete uien 1 g
  • venkel 1 st
  • knoflook 1 bol
  • honingtomaatjes 1 trossen

Opmaak

  • limoen 1 st
  1. Geroosterde groenten

    Borstel de wortels, aardappels en de bietjes goed schoon onder stromend water. Halveer ze of snijd ze in plakken naar gelang de grote. Snijd de pompoen in stukken en verwijder de pitten. Maak de uien en de venkel schoon en snijd ze in parten. Kruid de gesneden groenten samen met de knoflook en de tomaatjes met zout en peper en besprenkel ze met wat olijfolie. Rooster ze gedurende ca 20 minuten op 175°C in de oven tot ze gaar en geroosterd zijn.
  2. Opmaak

    Verdeel de geroosterde groenten over de borden en besprenkel ze met wat citrus vinaigrette. Rasp er wat limoen over.
+