Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Groenten:

  • Puntpaprika's 3 stuks
  • lente-uitjes 10 st
  • venkel 1 st
  • groene asperges 10 st
  • mini courgette 5 st
  • aubergines 1 st
  • honingtomaatjes 20 st
  • artisjokharten, gekookte 10 st
  • olijfolie
  • zout en peper
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    100 mg
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • crazy pea-cress 100 g
  • eetbare goudsbloemen 5 stuks

Bereiding

  1. Groenten:

    Maak de groenten schoon en snijd ze in de gewenste maat. Rooster de puntpaprika’s en pel ze. Blancheer de lente-ui, venkel, asperges, courgette afzonderlijk van elkaar. Halveer de honingtomaatjes. Besprenkel alle groenten met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper. Grill de groenten aan beide kanten en leg ze op een plateau. Marineer de groenten met de vinaigrette.
  2. Opmaak:

    Verdeel de groenten over de borden en maak ze af met de creazy peas en de goudsbloemblaadjes.