Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Asperges

  • groene asperges 20 st

Flammkuchen

Opmaak

  • limoen 1 st
  • limoencress 1 bakje
  1. Asperges

    Schil de asperges.
    Blancheer de asperges met wat zout.
    Snijd de asperges schuin in stukjes
  2. Flammkuchen

    Haal de bloem van de courgette en snijd deze in grove stukken.
    Snijd de courgette in plakjes en de ham in brunoise.
    Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen.
    Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met de roomkaas.
    Verdeel de asperges, courgette en de ham op de roomkaas.
    Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom.
    Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  3. Opmaak

    Haal de flammkuchen uit de oven en bestrooi en rasp er wat limoenschil over.
    Garneer met de limoencress en serveer direct.
+