Menu
Punten

Ingrediënten

+

Asperges

  • groene asperges 20.0 st

Flammkuchen

  • fleur de courgette 10.0 st
  • beenham 200.0 g
  • roomkaas 350.0 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10.0 st
  • peper

Opmaak

  • limoen 1.0 st
  • limoencress 1.0 bakje

Een prachtig gerecht wat zowel tijdens de lunch of bij de borrel geserveerd kan worden. Laat de ham achterwege en je hebt mooie vegetarische oplossing voor op het menu.

...

Bereiding

  1. Asperges

    • Schil de asperges.
    • Blancheer de asperges met wat zout.
    • Snijd de asperges schuin in stukjes
  2. Flammkuchen

    • Haal de bloem van de courgette en snijd deze in grove stukken.
    • Snijd de courgette in plakjes en de ham in brunoise.
    • Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen.
    • Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met de roomkaas.
    • Verdeel de asperges, courgette en de ham op de roomkaas.
    • Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom.
    • Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  3. Opmaak

    • Haal de flammkuchen uit de oven en bestrooi en rasp er wat limoenschil over.
    • Garneer met de limoencress en serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu