Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Filet American

  • verse zalmfilet 600 g
  • dijon mosterd 40 g
  • Hellmann's Ketchup 80 g
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    40 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout & zwarte peper
  • tabasco
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L
    Hellmann's Real Mayonaise 5L
    80 g
    Hellmann's Real Mayonaise 5L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • mini komkommer 1 st
  • radijs 5 st
  • honingtomaatjes 10 st
  • cornichons 20 st
  • Amsterdamse uitjes 60 g

Opmaak

  • korstdeeg 10 plakken
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Oost-Indische kers blaadjes 20 st
  • borage cress 1 st
  • Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    50 g
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kappertjes 40 st

Bereiding

  1. Filet American

    Cutter de zalm samen met de mayonaise, mosterd, ketchup en de paprika. Breng de filet American op smaak met zout, peper en tabasco. Doe de filet American in een plastic spuitzak.
  2. Garnituur

    Pel de Amsterdamse uitjes en snijd de cornichons, tomaatjes, radijsjes en de komkommer.
  3. Opmaak

    Spuit mooie banen op de korstdeegplakjes. Verdeel de zilveruitjes, cornichons, tomaatjes, radijs, komkommer en de kappertjes op de zalm filet. Spuit er de sandwichsaus tussen en garneer met de borage en de kersblaadjes. Maak het geheel af met de citrusvinaigrette.