Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Filet American

  • verse zalmfilet 600 g
  • Hellmann's Real 5 L 80 g
  • dijon mosterd 40 g
  • Hellmann's Ketchup 80 g
  • zout & zwarte peper
  • tabasco

Garnituur

  • mini komkommer 1 st
  • radijs 5 st
  • honingtomaatjes 10 st
  • cornichons 20 st
  • Amsterdamse uitjes 60 g

Opmaak

  • korstdeeg 10 plakken
  • Oost-Indische kers blaadjes 20 st
  • borage cress 1 st
  • kappertjes 40 st
  1. Filet American

    Cutter de zalm samen met de mayonaise, mosterd, ketchup en de paprika. Breng de filet American op smaak met zout, peper en tabasco. Doe de filet American in een plastic spuitzak.
  2. Garnituur

    Pel de Amsterdamse uitjes en snijd de cornichons, tomaatjes, radijsjes en de komkommer.
  3. Opmaak

    Spuit mooie banen op de korstdeegplakjes. Verdeel de zilveruitjes, cornichons, tomaatjes, radijs, komkommer en de kappertjes op de zalm filet. Spuit er de sandwichsaus tussen en garneer met de borage en de kersblaadjes. Maak het geheel af met de citrusvinaigrette.
+