Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Fazant

  • fazant, filet 10 st
  • zout en peper
  • olijfolie
  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    10 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • madera 1 dl
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    3 dl
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • truffeltapenade 35 g

Witlof

  • witlofstronkjes 30 st
  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L

Bereiding

  1. Fazant

    Maak de fazantenfilets schoon en kruid ze met zout en peper. Trek ze los van elkaar vacuüm met een klein beetje olijfolie. Gaar ze gedurende 30 minuten op 68 ºC in de combisteamer. Haal de fazantenfilets uit het vacuüm en bak ze om en om in de Phase. Ontvet de pan en voeg de sjalot toe. Deglaceer de pan met de Madeira en voeg de kalfsjus toe. Laat het geheel iets inkoken en doe dan de truffeltapenade erbij.
  2. Witlof

    Maak ondertussen de witlof schoon en haal de blaadjes los. Bak de witlofblaadjes in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  3. Opmaak

    Snijd de fazantenfilets overdwars in dunne plakken. Leg de witlofblaadjes en de gesneden fazantenfilets dakpansgewijs op de borden. Maak het geheel af met de jus met truffeltapenade