Menu
Punten

Ingrediënten

+

Eend

  • magret de canard 5.0 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Groenten

Opmaak

  • sinaasappelschil, gedroogd

Door de bietjes met de vinaigrette te impregneren wordt de smaak nog intenser en krijgt de vinaigrette een prachtige rode kleur.  

...

Bereiding

  1. Eend

    Snijd het vet van de eendenborsten kruislings in.Kruid de eendenborsten met zout & peper en bak ze in de boter.
  2. Groenten

    Snijd de bietjes, doe ze in een passend bakje en giet hierop de balsamico vinaigrette.Plaats de bietjes in de vacuümmachine en trek het geheel zonder vacuümzak vacuüm. (herhaal dit drie keer, op deze wijze worden de bietjes geïmpregneerd)Kook de spruitjes beetgaar en breng ze op smaak.
  3. Opmaak

    Trancheer de eendenborsten en verdeel ze over de borden.Verdeel hierover de bietjes met de dressing en de spruitjes.Rasp de sinaasappelschil op het laatste moment over het gerecht.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu