Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Eend

Groenten

Opmaak

  • sinaasappelschil, gedroogd
  1. Eend

    Snijd het vet van de eendenborsten kruislings in.
    Kruid de eendenborsten met zout & peper en bak ze in de Phase.
  2. Groenten

    Snijd de bietjes, doe ze in een passend bakje en giet hierop de balsamico vinaigrette.
    Plaats de bietjes in de vacuümmachine en trek het geheel zonder vacuümzak vacuüm.
    (herhaal dit drie keer, op deze wijze worden de bietjes geïmpregneerd)
    Kook de spruitjes beetgaar en breng ze op smaak.
  3. Opmaak

    Trancheer de eendenborsten en verdeel ze over de borden.
    Verdeel hierover de bietjes met de dressing en de spruitjes.
    Rasp de sinaasappelschil op het laatste moment over het gerecht.
+