Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Eend

  • magret de canard 5 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Groenten

  • bietjes, gekookt 5 st
  • Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1.5 dl
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • spruitjes 300 dg

Opmaak

  • sinaasappelschil, gedroogd

Bereiding

  1. Eend

    Snijd het vet van de eendenborsten kruislings in. Kruid de eendenborsten met zout & peper en bak ze in de Phase.
  2. Groenten

    Snijd de bietjes, doe ze in een passend bakje en giet hierop de balsamico vinaigrette. Plaats de bietjes in de vacuümmachine en trek het geheel zonder vacuümzak vacuüm. (herhaal dit drie keer, op deze wijze worden de bietjes geïmpregneerd) Kook de spruitjes beetgaar en breng ze op smaak.
  3. Opmaak

    Trancheer de eendenborsten en verdeel ze over de borden. Verdeel hierover de bietjes met de dressing en de spruitjes. Rasp de sinaasappelschil op het laatste moment over het gerecht.