Ingrediënten
Eendenborst met pastinaak, sjalotten en pepersaus (op basis van Bruine Pepersaus)
Eend
Pastinaak
Sjalot
Pepersaus


Aardappelmousseline

Opmaak
Eend
-
eendenborst 5.0 st
-
zout en peper
-
geklaarde boter 30.0 g
Pastinaak
-
Pastinaak 700.0 g
-
olie
-
zout en peper
Sjalot
-
banaansjalot 5.0 st
-
roomboter
-
zout en peper
Pepersaus
-
cointreau 50.0 g
-
sinaasappel marmelade 40.0 g
Aardappelmousseline
-
volle melk 5.0 dl
-
roomboter 75.0 g
-
zout,peper en nootmuskaat
Opmaak
-
syrha leaves 20.0 stuks
-
waterkers 1.0 bos
-
Roomse kervel 1.0 st
This is the recipe