Personen
Eendenborst met pastinaak, sjalotten en pepersaus (op basis van Bruine Pepersaus)
Eend
Pastinaak
Sjalot
Pepersaus
			   Aardappelmousseline
Opmaak
Eend
- 
								
                                
								
                                
								
                                eendenborst 5.0 st
 - 
								
                                
								
                                
								
                                zout en peper
 - 
								
                                
								
                                
								
                                geklaarde boter 30.0 g
 
Pastinaak
- 
								
                                
								
                                
								
                                Pastinaak 700.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                olie
 - 
								
                                
								
                                
								
                                zout en peper
 
Sjalot
- 
								
                                
								
                                
								
                                banaansjalot 5.0 st
 - 
								
                                
								
                                
								
                                roomboter
 - 
								
                                
								
                                
								
                                zout en peper
 
Pepersaus
- 
								
                                
								
                                
								
                                cointreau 50.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                sinaasappel marmelade 40.0 g
 
Aardappelmousseline
- 
								
                                
								
                                
								
                                volle melk 5.0 dl
 - 
								
                                
								
                                
								
                                roomboter 75.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                zout,peper en nootmuskaat
 
Opmaak
- 
								
                                
								
                                
								
                                syrha leaves 20.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                waterkers 1.0 bos
 - 
								
                                
								
                                
								
                                Roomse kervel 1.0 st
 
This is the recipe