Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Duif

  • wilde duivenborsten 20 st
  • zout en peper
  • muesli 200 g
  • honing

Garnituur

  • melk, volle 1 dl
  • aardappelzetmeel 30 g
  • eieren 3 st
  • eiwitten 3 st

Opmaak

  • Rode bieten coulis 350 g
  1. Duif

    Kruid de duiven met zout & peper en bak ze in de Phase. Haal de duiven uit de pan en laat ze rusten. Smeer de duivenborsten in met de honing en bestrooi ze met de muesli. Zet ze nog even terug in de oven.
  2. Garnituur

    Kook de melk en voeg het aardappelpureepoeder toe. Laat de puree iets afkoelen en meng er vervolgens de eieren, eiwitten en het aardappelzetmeel door. Breng op smaak met zout & peper. Bak van het aardappelbeslag tien aardappelpannenkoekjes in de Phase.
  3. Opmaak

    Verwarm de rode bieten coulis. Serveer de duivenborsten op de aardappelpannenkoekjes met de bietencoulis.
+