Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • crostini's 10.0 stuks
  • truffel tapanade 120.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Maak ondertussen de paddenstoelen goed schoon en snijd ze grof.
    • Bak de paddenstoelen in watbboter en kruid ze met zout en peper.
    • Bestrijk de crostini’s met truffel tapanade.
  2. Opmaak

    • Verdeel de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de soep erop.
    • Serveer de crostini’s erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu