Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Risotto:

Garnituur:

  • panko 50 g

Opmaak:

  • crazy pea-cress 0.25 bakje
  • olijfolie
  1. Risotto:

    Bereid 1,2 liter groentebouillon en snijd de bloemkool fijn.
    Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes zonder ze te kleuren.
    Voeg de helft van de knoflook en de rijst toe en bak deze glazig.
    Voeg de groentebouillon toe en vervolgens de bloemkool.
    Roer het geheel goed door tot het aan de kook komt.
    Doe een deksel op de pan en zet deze in een voorverwarmde oven van 185ºC gedurende 18 minuten.
    Haal de risotto uit de oven en controleer of deze “gaar” en smeuïg is.
    Roer de kaas erdoor en verdeel de risotto over de borden.
  2. Garnituur:

    Bak de panko samen met de rest van de knoflook in een droge pan goudbruin.
  3. Opmaak:

    Rasp de drie soorten bloemkool over de risotto en bestrooi met het knoflookbroodkruim.
    Maak de risotto af met creazy pea en wat olijfolie.

+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan