Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

soep

  • water 1.5 l
  • bloemkool 500 g
  • Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    15 g
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep Poeder 11L
    Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep Poeder 11L
    90 g
    Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep Poeder 11L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • gorgonzola 60 g

Garnituur

  • bloemkool, roosjes 100 g
  • broccoli, roosjes 100 g
  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 20 g

Bereiding

  1. soep

    Maak de bloemkool schoon en snijd ze in stukken. Breng het water aan de kook en voeg de bloemkool en de bouillon poeder toe. Kook de bloemkool ca. 8 minuten tot deze gaar is. Pureer het geheel en voeg het soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Voeg de gorgonzola toe en roer deze door de soep. Laat de soep niet meer koken.
  2. Garnituur

    Blancheer de bloemkool en de broccoliroosjes. Rooster de geschaafde amandelen in de oven.
  3. Opmaak

    Verdeel de roosjes in de kommen en schep de soep erop. Maak de soep af met de geroosterde amandelen.