Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

Garnituur

  • bloemkool, roosjes 100.0 g
  • broccoli, roosjes 100.0 g
  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 20.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. soep

    • Maak de bloemkool schoon en snijd ze in stukken.
    • Breng het water aan de kook en voeg de bloemkool en de bouillon poeder toe.
    • Kook de bloemkool ca. 8 minuten tot deze gaar is.
    • Pureer het geheel en voeg het soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Voeg de gorgonzola toe en roer deze door de soep.
    • Laat de soep niet meer koken.
  2. Garnituur

    • Blancheer de bloemkool en de broccoliroosjes.
    • Rooster de geschaafde amandelen in de oven.
  3. Opmaak

    • Verdeel de roosjes in de kommen en schep de soep erop.
    • Maak de soep af met de geroosterde amandelen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu