Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pompoenpitten 25.0 g
  • geitenkaas, zacht 400.0 g

Opmaak:

  • Rode baby kale 150.0 g

Misschien wel de mooiste "foodparing" die niet op de menukaart mag ontbreken. Zoete bietjes, friszure vinaigrette, pittige/romige kaas, peperige sla, scherpe uitjes en nootachtige zaden. 

...

Bereiding

  1. Salade:

    • Schil drie bietjes en snijd deze in flinterdunne plakjes, zet ze vervolgens op ijswater.
    • Kook de rest van de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
    • Snijd de lente ui in julienne en zet deze op ijs water.
    • Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  2. Garnituur:

    • Rooster de pitten en verkruimel de geitenkaas
  3. Opmaak:

    • Maak de baby kale aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
    • Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de bosuitjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu