Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade:

  • minibietjes 35 st
  • lente-uitjes 3 st
  • zwarte peper

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25 g
  • pompoenpitten 25 g
  • geitenkaas, zacht 400 g

Opmaak:

  • Rode baby kale 150 g
  1. Salade:

    Schil drie bietjes en snijd deze in flinterdunne plakjes, zet ze vervolgens op ijswater.
    Kook de rest van de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
    Snijd de lente ui in julienne en zet deze op ijs water.
    Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  2. Garnituur:

    Rooster de pitten en verkruimel de geitenkaas
  3. Opmaak:

    Maak de baby kale aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
    Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de bosuitjes.
+