Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bavette:

  • bavette a 100 g per stuk 10 stuks
  • zout en peper

Pepersaus:

  • cognac 7 g

Garnituur:

  • roseval aardappels 800 g
  • olijfolie
  • rozemarijn 2 tak
  • spinazie 1.2 kg
  • pijnboompitten, geroosterd 100 g
  • Parmezaanse kaas 100 g
  • zout en peper
  1. Bavette:

    Kruid de bavette met peper en bak deze mooi rosé in de Phase. Snijd het vlees en kruid het na met zout.
  2. Pepersaus:

    Meet en weeg alle ingrediënten af in een pan met uitzondering van de kookroom. Breng het geheel aan de kook. Voeg de kookroom toe en laat het geheel nog een minuut doorkoken.
  3. Garnituur:

    Was de aardappels en snijd ze in gewenste vorm en gelijke grootte. Meng ze met wat olijfile en kruid ze met zout, peper en rozemarijn. Rooster ze in de oven gedurende ca 18 minuten op 175 ˚C. Was de spinazie, en laat deze goed uitlekken. Roerbak de spinazie in was Phase en kruid met zout en peper. Verrijk de spinazie door op het laatste moment wat kaas en pijnboompitten toe te voegen.
  4. Opmaak:

    Verdeel de bavette samen met de geroosterde aardappels en de spinazie over de borden. Maak het geheel af met de pepersaus.