Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gnocchi

  • bloemige aardappels 1.0 kg
  • eieren 2.0 st
  • parmezaanse kaas, geraspt 100.0 g
  • bloem 200.0 g
  • zout en peper
  • olijfolie

Groenten

Saus

Opmaak

  • Salad Peas 1.0 bakje

Bereiding

  1. Gnocchi

    • Kook de aardappels in de schil gaar, pel ze en pureer ze door een zeef.
    • Klop de eieren los en roer deze door de 900 gram van de aardappelpuree.
    • Voeg de kaas en de bloem toe en breng op smaak met zout en peper.
    • Vorm de gnocchi met behulp van een gnocchi plankje of een vork.
    • Kook of stoom de gnocchi in ca 4 minuten gaar (afhankelijk van de grootte).
    • Bak de gnocchi in wat olijfolie aan beide kanten bruin.

  2. Groenten

    • Schil de meiknolletjes en snijd ze in partjes.
    • Maak de snijbiet schoon en snijd de stelen in battonets.
    • Stoof de meiknolletjes in wat boter, voeg een scheutje water toe en breng op smaak met geconcentreerde groentebouillon en wat citrus.
    • Voeg op het laatst de gesneden snijbiet toe en gaar deze kort met de meiknolletjes mee.

  3. Saus

    • Verwarm de kaassaus en roer de gorgonzola en de room erdoorheen.  
  4. Opmaak

    • Verdeel de saus samen met de meiknol, snijbiet en de gnocchi over de borden.
    • Maak het geheel af met wat salad peas en eventueel wat gebakken zuurdesembroodkruim. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu