Japanse Tonkatsu en Udon | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Introductie en ingrediënten

Chef-kok Jishan Ferdous van Machiya deelt gerechten die zijn geïnspireerd op de eenvoudige Japanse thuisbereiding met traditionele ingrediënten en basissauzen. 

Yaki Udon deel 1 

Chef-kok Jishan Ferdous begint met Yaki Udon: een eenpansgerecht met noedels dat authentieke Japanse smaken aan een traditioneel roerbakgerecht toevoegt. 

Yaki Udon deel 2 

Chef Jishan Ferdous laat zien hoe je je Udon-noedels kunt combineren met traditionele sauzen, een kleurrijke dosis verse groenten en garneringen om het gerecht compleet te maken.

Tonkatsu voorbereiden en bereiden

Leer hoe je Tonkatsu, gefrituurde biefstuk die wordt gebakken in panko-broodkruimels, kunt voorbereiden en bereiden.

Tonkatsu op het bord

Chef-kok Jishan Ferdous laat zien hoe het bord met Tonkatsu wordt opgemaakt, van de begeleidende sauzen tot de zoete gemberdressing en de knapperige geraspte kool.