Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

02:16

Introductie en ingrediënten

Chef-kok Jishan Ferdous van Machiya deelt gerechten die zijn geïnspireerd op de eenvoudige Japanse thuisbereiding met traditionele ingrediënten en basissauzen. 

02:23

Yaki Udon deel 1 

Chef-kok Jishan Ferdous begint met Yaki Udon: een eenpansgerecht met noedels dat authentieke Japanse smaken aan een traditioneel roerbakgerecht toevoegt. 

02:14

Yaki Udon deel 2 

Chef Jishan Ferdous laat zien hoe je je Udon-noedels kunt combineren met traditionele sauzen, een kleurrijke dosis verse groenten en garneringen om het gerecht compleet te maken.

02:27

Tonkatsu voorbereiden en bereiden

Leer hoe je Tonkatsu, gefrituurde biefstuk die wordt gebakken in panko-broodkruimels, kunt voorbereiden en bereiden.

03:20

Tonkatsu op het bord

Chef-kok Jishan Ferdous laat zien hoe het bord met Tonkatsu wordt opgemaakt, van de begeleidende sauzen tot de zoete gemberdressing en de knapperige geraspte kool.