Menu
Punten

Met soep in warme, volle kleuren vrolijk je elk menu op.

 

Geef je soep kleur

Kleur en contrast, dat vrolijkt elk gerecht op. Soup Rebel Naresh: “Ik maak graag twee soepen in contrasterende kleuren. Witte knolselderijsoep en dieppaarse bietensoep, bijvoorbeeld. Samen in het bord of in een dik glas, staat altijd mooi. Kleurrijk krokantje erop, zoals chips van pompoenschil, of van biet of geroosterde groene pompoenpitten, niks meer aan doen. Ook fijn: drupjes diepgroene kruidenolie, zoals van rucola.”

Vier soepen die je menu opvrolijken

Warm rood van tomaat, frisgroen van erwten of groene kruiden, bietenpaars en zonnig geel door kurkuma, kerrie of mosterd. Kleur genoeg om een grauwe dag op te vrolijken. Hieronder wat kleurrijke recepten.

 

Tomatensoep uit Mexico

Tomatensoep uit Mexico

Een Mexicaanse tomatensoep met boontjes, chili en afgemaakt met zure room en koriander. Deze soep is ook lekker om af te maken met avocado en fijngesneden tortilla.

Waterkerssoep met lamsgehakt

Waterkerssoep met lamsgehakt

Deze Belgische waterkerssoep wordt bereid met zwarte peper en lamsgehakt. Als variatie kan de waterkerssoep ook vervangen worden door land- of veldkers. 

Bietensoep met spekjes en sjalotjes

Bietensoep met spekjes en sjalotjes

Een heerlijke bietensoep met spekjes en sjalotjes met een mooie dieppaarse kleur. Garneer deze soep af met bieslook en zure room om meer kleur te genereren.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu