Hollandaise saus met je eigen handschrift
Hollandaisesaus is door zijn eenvoud uitermate geschikt om afleidingen van te maken. Geef je saus je eigen handschrift door een nieuwe smaak in de saus te introduceren.
Een zuurtje doet het altijd goed, zoals in deze hollandaise met citrus, waarbij wat citrusvinaigrette wordt toegevoegd aan Knorr Garde d’Or Hollandaise.
Maar je kunt ook kiezen voor rolmopsennat, miso, gin, mosterd, kimchi of Intense Flavours Citrus Fresh.
Verrijk je aspergesaus met garnituren
Dat gekookte eitje kan niet alleen naast de asperges, maar ook erbovenop. Door aspergegarnituren in de saus te verwerken verras je je gasten met een nieuwe kijk op klassieke aspergegerechten.
Breng je frisse citroenbotersaus eens op smaak met mimosagarnituur: limoen, hardgekookt ei, fijngesneden sjalot en verse kruiden.
Bij twijfel: beurre blanc
Asperges en beurre blanc zijn een gouden duo, daar ga je als chef niet aan tornen. Maar je kunt er natuurlijk wel iets aan toevoegen.
Serveer je asperges met een stukje vis? Dan stem je de beurre blanc daar snel op af met een scheutje Liquid Concentrate Vis. Daarmee bespaar je jezelf de moeite van het inkoken van een visbouillon.
Liever een vegan versie? Gebruik dan plantaardige room en Liquid Concentrate Groenten.
Een snellere optie vanuit een kant-en-klare basis? Kies dan voor de Knorr Botersaus met Citroen.
Verrijk je beurre blanc met een kruidenolie
Een frisgroene kruidenolie geeft je beurre blanc extra pit én een mooi, schifterig druppeleffect.
Je kunt deze kruidenolie eenvoudig zelf maken door bijvoorbeeld bieslook, kervel of dille kort te blancheren en vervolgens met olie te pureren in de thermoblender.
Tip: Bewaar de kruidenolie in de vriezer, dan blijft deze enkele maanden goed.
Garneer met gezouten eidooier
“Laat één ingrediënt drie keer terugkomen in je gerecht”, is een bekende tip van chef Yotam Ottolenghi.
Geef het eens een kans bij een aspergegerecht door asperges te combineren met een gepocheerd ei, hollandaisesaus en: gezouten eidooier.
Door eidooiers te drogen in zout harden ze uit, waardoor je deze net als parmezaanse kaas over je gerecht heen kan raspen.
Heb jij het witte goud al eens in de diepvries of rookoven bereid?
Naast de saus, kun je gasten natuurlijk ook verrassen in de bereidingswijzen van het witte goud. Ontdek 11 technieken om asperges te bereiden.
Bij het aanvragen van een product in de Unilever Food Solutions webshop geef je Unilever Food Solutions toestemming om jouw aangevraagde producten en je gegevens door te sturen naar jouw grossier. Dit is een service van Unilever Food Solutions. Jouw grossier verkoopt de producten aan jou onder de voorwaarden die jij met je grossier hebt afgesproken. De prijzen die genoemd zijn in de Unilever Food Solutions webshop zijn een indicatie van de mogelijke prijs die je betaalt bij jouw grossier. De daadwerkelijke prijs die je betaalt is volgens de afspraken die je hebt met je grossier, en kan dus zowel lager als hoger zijn.Wil je meer informatie over jouw grossier, neem dan contact met ons op.
Ja, ik wil nog eenvoudiger bestellen!
Laat je bestelling rechtstreeks leveren via jouw geselecteerde grossier. We zetten de voordelen voor je op een rij:
Bestel jouw favoriete producten in de UFS webshop
Wij sturen jouw winkelmandje rechtstreeks naar de webshop van je grossier
Krijg direct inzicht in de beschikbaarheid en de prijzen van je grossier
Ondertussen spaar je gewoon door voor gratis Cook & Save cadeaus
Je krijgt jouw bestelling zoals gebruikelijk uitgeleverd door geselecteerde grossier en je vindt deze terug onder jouw bestelhistorie.
Please select your country
Help us show relevant products and prices based on your locationBahrain
Kuwait
Oman
Qatar
Saudi Arabia
United Arab Emirates
Gerelateerde producten
Product toegevoegd aan lijst
Het lukte niet om het product aan de lijst toe te voegen
Product verwijderd uit lijst
Het lukte niet om het product uit de lijst te verwijderen
Word lid van Chef’s Exclusive!
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save