Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

De verhouding met ons eten verandert. Consumenten willen weten wat er in hun voedsel zit, en als chef wil je zekerheid dat je je gasten iets goeds voorzet. Transparantie is de nieuwe norm en een groeiende vraag naar pure en verantwoorde ingrediënten het gevolg. Ook bij Hellmann’s vinden we verantwoorde ingrediënten van groot belang.

De beste duurzame ingrediënten leiden tot de beste smaak

De beste duurzame ingrediënten leiden tot de beste smaak

Een geweldige smaak begint bij geweldige ingrediënten. Dat vond Richard Hellmann ook. Hij gebruikte de allerbeste ingrediënten die hij kon krijgen toen hij zijn eerste Blue Ribbon Mayonnaise produceerde. 

 

Hellmann’s is nog steeds toegewijd aan deze ‘Blue Ribbon Quality’. We gaan altijd voor de beste ingrediënten en de beste smaak voor jouw gasten. Daarom zijn alle Hellmann’s producten bereid met eenvoudige, duurzame ingrediënten:

•         Vrije-uitloopeieren

•         Duurzaam geteelde tomaten

•         Oliën van duurzame oorsprong

Alle ingrediënten duurzaam in 2020

Onze ambitie is om tegen 2020 voor al onze Hellmann’s producten 100% van onze eieren, oliën, tomaten en mosterd duurzaam te betrekken. Voor de eieren en tomaten hebben we die doelstelling al behaald!