Menu
Punten

 

Wij geloven dat duurzaam leven de enige manier is om te groeien op de lange termijn. We ontwikkelen nieuwe manieren van werken die zorgen voor groei van zowel ons bedrijf als van lokale gemeenschappen. Hoe doen we dat?

Co-creatie 

Om een duurzame toekomst mogelijk te maken is verandering op grote schaal nodig. Collectieve samenwerking is dé sleutel. Daarom vormen we partnerships met overheden, maatschappelijke organisaties en anderen in onze bedrijfstak, als voorbeeld van de verandering die we willen zien.

Smaakmakers van de toekomst 

Samen met onze chefs willen we bij Unilever Food Solutions de gasten goede kwaliteit bieden. We helpen chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden, zodat hun klanten blijven terugkomen. Duurzaamheid is daar een belangrijk onderdeel van. Wij denken dan ook graag mee met chef-koks over de menukaart, bereidingswijze en organisatie van de keuken. Zodat we samen de smaakmakers van een duurzame toekomst kunnen zijn.

Unilever heeft een simpele, heldere ambitie: Duurzaam leven tot gemeengoed maken. Om deze ambitie in praktijk te brengen, hebben we drie hoofddoelen geformuleerd.

  • Gezondheid en welzijn verbeteren voor meer dan 1 miljard. Tegen 2020 zullen we meer dan een miljard mensen helpen in actie te komen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.
  • Levensstandaard verhogen van miljoenen. Tegen 2020 zullen we de levensstandaard van miljoenen mensen verhogen, terwijl we ons bedrijf laten groeien.
  • Milieuvoetafdruk halveren tegen 2030.  Tegen 2030 zullen we de milieuvoetafdruk van de productie en het gebruik van onze producten halveren, terwijl we ons bedrijf laten groeien.

 

Alle ingrediënten om duurzaam te ondernemen

Alle ingrediënten om duurzaam te ondernemen

 

Verantwoord van veld tot vork

 

Download de brochure
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu