Menu
Punten

01:30

1. Hoe je handen wassen 

In deze video doorlopen we de stappen om jouw handen correct en grondig te wassen. Kijk verder om meer te weten te komen.

01:14

2. Hoe maak je een voedselbereidingsplaats schoon

Ontdek de beste manieren om te desinfecteren, ontvetten en meer om de gezondheid en veiligheid op de keukenwerkplek te verbeteren. Inclusief werkoppervlakken, gootstenen, apparatuur en ongeziene ruimtes.

00:53

3. Hoe maak je keukenspullen schoon

Ze zijn het gereedschap van een professionele kok, dus ze veilig en gebruiksklaar houden is een essentieel onderdeel van het schoonmaken van commerciële keukens. Een beetje moeite kan een groot verschil maken.

01:41

4. Hoe maak je een fornuis schoon

Deze expert checklist zorgt voor schitterende resultaten en een eenvoudiger keukenbeheer. Ontdoe je van frituurvet en restjes aangebrand voedsel.

01:41

5. Hoe maak je een keukenvloer schoon

Probeer deze eenvoudige schoonmaaktips. Ontdek welke apparatuur je nodig hebt, hoe je de klus veilig klaart en hoe lang je het vuil moet wegschrobben.

01:18

6. Hoe maak je een restaurantvloer schoon

Help mee aan een frisse, gastvrije entree met eenvoudige vaardigheden zoals dweilen in de vorm van een acht. Een glanzende vloer kan de gasten geruststellen dat ze ergens eten waar hygiëne echt belangrijk is.

01:59

7. Hoe maak je tafels en stoelen schoon

Wil je weten wat de beste technieken zijn om na klanten op te ruimen en dingen klaar te zetten voor de volgende setting? Bekijk deze korte film.

03:15

8. Hoe maak je een wasruimte schoon

Neem de verantwoordelijkheid voor de netheid van zelfs de kleinste ruimte in jouw restaurant. Een gids om alles grondig te wassen, van wastafels tot babyverzorgingstafels.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu