Menu
Punten

Free chef course on how to make pasta

02:11

1. Een introductie

De Italiaanse chef-kok Alessandro Bay van restaurant Diciannove laat je zien wat je nodig hebt om de perfecte pasta te maken, van de basisuitrusting tot het maken van het deeg tot het perfect koken van je pasta.

01:17

2. Je keuken inrichten

Leer hoe je je keuken instelt voor het maken van pasta, met tips voor het verkrijgen van de juiste kamertemperatuur voor perfect deeg.

03:09

3. Hoe maak je pastadeeg

Kijk hoe chef-kok Alessandro Bay eenvoudig en gemakkelijk pastadeeg helemaal opnieuw maakt. Je leert hoe je de verhouding tussen bloem en eieren elke keer goed kunt krijgen en hoe je het deeg tot precies de juiste consistentie kneedt.

03:42

4. Tagliatelle maken

Beheers de techniek om pasta te rollen, de juiste dikte te krijgen en de vellen in de gewenste vormen te snijden. Chef Alessandro Bay laat ons zien hoe je tagliatelle en tagliolini maakt en deelt tips over bewaren en invriezen.

05:49

5. Ragu Tagliatelle ingrediënten en klaarmaken

Kijk hoe chef-kok Alessandro Bay het Italiaanse kenmerkende gerecht maakt, tagliatelle met runderragù, inclusief tips voor het koken van tagliatelle en het gebruik van het pastawater om een ​​zijdezachte saus te maken.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu