Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

0:59

1. Introductie: Waarom verandering belangrijk is

Een gezonde omgeving zorgt voor een gezond bedrijf. In deze video laten we je zien wat de serie zal behandelen en zal chef Gilles zijn perspectief delen over waarom verandering belangrijk is.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1:40

2. Zorg eerst goed voor jezelf

Je moet eerst voor jezelf zorgen om goed voor je team te zorgen. Hier horen we koks vertellen hoe ze voor zichzelf zorgen.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

0:48

3. Hoe je de signalen binnen je team opvangt

Het is erg belangrijk om de tekenen van een worstelende medewerker te leren herkennen. Bekijk deze video om erachter te komen welke dat zijn.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

0:54

4. Hoe begin je het gesprek als je vermoed dat iemand niet goed in zijn vel zit

Het gesprek aangaan met iemand waarvan je denkt dat hij het moeilijk heeft, kan moeilijk zijn. Hier delen onze topchefs hun tips om je te helpen dit effectief te doen.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1:21

5. Creëer een ondersteunende keukenomgeving

Het creëren van een ondersteunende keukenomgeving zal je team helpen gezond te blijven en goed samen te werken. Leer enkele van de belangrijkste punten die je zullen helpen om van je keuken een ondersteunende omgeving te maken.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu