Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:54

1. Gegrilde zalm

Misschien bent u al aardig bekend met dit snelle, eenvoudige gerecht. Maar met de tips van chef Vusi kunt u uw kookkunst naar nieuwe hoogten tillen, zoals het creëren van een aantrekkelijke, uitnodigende knapperige huid.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:38

2. Gesauteerde knoflookgarnalen

Leer alles over dit eenvoudige schelpdiermenu-item. Ideaal als voorgerecht of hoofdgerecht.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:42

3. Vis en friet

Dit is een betaalbare maar smakelijke Britse afhaalmaaltijd en restaurant favoriet. Chef Vusi onthult zijn manier om een basisbeslag te maken en de vis te frituren.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:33

4. Paupiettes van tong

Gemaakt door een filet zonder vel in een ring te rollen en deze vervolgens te stomen of te bakken. In deze video wordt uitgelegd hoe u de vis klaarmaakt, klaar voor de saus of vulling van uw restaurant.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:59

5. Gebakken forel

Forel, een zoetwatervis met een donkere kleur, is heerlijk als hij in de oven wordt gebakken. Leer hoe u de vis marineert voordat u hem bakt, voor eersteklas resultaten.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu