Menu
Punten

01:55

1. Gekookt ei

Er zijn enkele trucs om het perfecte gekookte ei te krijgen. Chef Vusi laat je zien hoe in deze video.

02:21

2. Kwarteleitjes 

Kwartelseieren kunnen lastig te pellen zijn, maar maak je geen zorgen, wij kunnen je helpen. In deze video deelt chef-kok Alex Hall zijn eenvoudige tips om de schelpen gemakkelijker te verwijderen. 

02:26

3. Gebakken eieren 

In deze video ontdek je de geheimen van chef Alex Hall voor het maken van de perfecte gebakken eieren (restaurantstijl). Van waar je ze in bakt, tot waarom kruiden zo belangrijk is. 

02:05

4. Roerei 

Een korte video voor een heel snel gerecht. Heerlijk met toast, tomaten, champignons en meer. 

01:51

5. Omelet 

Dit populaire ontbijtmenu-item kan ook worden geserveerd voor lunch of diner, Chef Vusi laat zien hoe je de klassieke versie met 2-3 eieren maakt. 

05:18

6. Hollandaise 

Hollandaisesaus is een belangrijk ingrediënt in een restaurant "Eggs Benedict". In deze video vertelt chef-kok Alex Hall hoe je een klassieke Hollandaise maakt en deelt hij een heerlijk recept voor Hollandaise met asperges. 

02:09

7. Frittata 

Frittata (ook bekend als tortilla) is een eenvoudig gerecht gemaakt van eieren, aardappel en ui. Ontdek in deze video de beste tips van chef Alex om binnen enkele minuten een frittata op een kookplaat te bereiden. 

02:58

8. Quiche 

Chef Alex deelt zijn recept voor quiche met erwten en mierikswortel, geserveerd met een erwtenscheut en fetasalade. Perfect voor een lichte lunch of voorgerecht. 

03:08

9. Oeufs En Cocotte

Oeufs En Cocotte is een klassiek Frans recept waarbij eieren au bain-marie worden gebakken in individuele schaaltjes. Ontdek de eenvoudige tips van chef Alex voor het koken van gebakken eieren en hoe je elke keer de perfecte textuur en consistentie krijgt. 

04:14

10. Gepocheerd ei 

Chef Alex deelt zijn eenvoudige methode om de perfecte gepocheerde eieren te maken, of je ze nu afzonderlijk of in bulk kookt. Deze video behandelt alles, van hoe u kunt zien wanneer uw eieren gaar zijn tot handige presentatietips.

01:37

11. Shakshuka

In deze snelle video laat chef Alex zien hoe je snel een Marokkaanse shakshuka maakt. Perfect om de brunch- en ontbijtmenu's van jouw restaurant op te fleuren.

02:58

12. 63º ei

63 graden eieren zijn eieren die langzaam worden gekookt in een waterbad. In deze video legt chef-kok Alex uit waarom een kooktemperatuur van 63 graden de sleutel is tot de juiste romige textuur. Plus, hij deelt een eenvoudig en heerlijk recept voor 63 graden ei sous vide met boterachtige champignons en brioche croutons.

02:18

13. Gepekelde eierdooier

Gepekelde eidooier over je recepten raspen is een uitstekende manier om extra smaak toe te voegen. Chef Alex laat een simpel recept zien voor gepekelde eidooiers, en hoe je dit op verschillende manieren kan gebruiken. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu