This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Gekookt ei
Er zijn enkele trucs om het perfecte gekookte ei te krijgen. Chef Vusi laat je zien hoe in deze video.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Kwarteleitjes
Kwartelseieren kunnen lastig te pellen zijn, maar maak je geen zorgen, wij kunnen je helpen. In deze video deelt chef-kok Alex Hall zijn eenvoudige tips om de schelpen gemakkelijker te verwijderen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Gebakken eieren
In deze video ontdek je de geheimen van chef Alex Hall voor het maken van de perfecte gebakken eieren (restaurantstijl). Van waar je ze in bakt, tot waarom kruiden zo belangrijk is.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Roerei
Een korte video voor een heel snel gerecht. Heerlijk met toast, tomaten, champignons en meer.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Omelet
Dit populaire ontbijtmenu-item kan ook worden geserveerd voor lunch of diner, Chef Vusi laat zien hoe je de klassieke versie met 2-3 eieren maakt.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Hollandaise
Hollandaisesaus is een belangrijk ingrediënt in een restaurant "Eggs Benedict". In deze video vertelt chef-kok Alex Hall hoe je een klassieke Hollandaise maakt en deelt hij een heerlijk recept voor Hollandaise met asperges.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Frittata
Frittata (ook bekend als tortilla) is een eenvoudig gerecht gemaakt van eieren, aardappel en ui. Ontdek in deze video de beste tips van chef Alex om binnen enkele minuten een frittata op een kookplaat te bereiden.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

8. Quiche
Chef Alex deelt zijn recept voor quiche met erwten en mierikswortel, geserveerd met een erwtenscheut en fetasalade. Perfect voor een lichte lunch of voorgerecht.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

9. Oeufs En Cocotte
Oeufs En Cocotte is een klassiek Frans recept waarbij eieren au bain-marie worden gebakken in individuele schaaltjes. Ontdek de eenvoudige tips van chef Alex voor het koken van gebakken eieren en hoe je elke keer de perfecte textuur en consistentie krijgt.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

10. Gepocheerd ei
Chef Alex deelt zijn eenvoudige methode om de perfecte gepocheerde eieren te maken, of je ze nu afzonderlijk of in bulk kookt. Deze video behandelt alles, van hoe u kunt zien wanneer uw eieren gaar zijn tot handige presentatietips.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

11. Shakshuka
In deze snelle video laat chef Alex zien hoe je snel een Marokkaanse shakshuka maakt. Perfect om de brunch- en ontbijtmenu's van jouw restaurant op te fleuren.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

12. 63º ei
63 graden eieren zijn eieren die langzaam worden gekookt in een waterbad. In deze video legt chef-kok Alex uit waarom een kooktemperatuur van 63 graden de sleutel is tot de juiste romige textuur. Plus, hij deelt een eenvoudig en heerlijk recept voor 63 graden ei sous vide met boterachtige champignons en brioche croutons.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

13. Gepekelde eierdooier
Gepekelde eidooier over je recepten raspen is een uitstekende manier om extra smaak toe te voegen. Chef Alex laat een simpel recept zien voor gepekelde eidooiers, en hoe je dit op verschillende manieren kan gebruiken.