Menu
Punten

03:24

1. Wat is een bouillon?

Chef Vusi vertelt je de basis. Hij laat je ook zien hoe je een klassieke bouillon maakt - inclusief de allerbelangrijkste, smaakvolle bundel kruiden en specerijen die bekend staat als een bouquet garni.

03:31

2. Court bouillon

Je stapsgewijze handleiding voor het produceren van deze aromatische stroperijvloeistof, vaak voor zeevruchten. Krijg tips van experts, zoals wanneer je het zout moet toevoegen en hoe je kunt zien of je bouillon de juiste kleur heeft.

03:52

3. Groentebouillon

Klassieke groentebouillons zullen het startpunt zijn voor veel van de gerechten die je waarschijnlijk op het menu van je restaurant zult vinden. Volg deze eenvoudige methode om er een te koken.

03:15

4. Bruine bouillon

Een korte les in het maken van deze bouillon, waarbij gebruik wordt gemaakt van geroosterde kalfs- of runderbotten. Bevat slimme tips, zoals het blussen van je kookplaten, zodat er geen geroosterde stukjes vlees, groente, vet of smaak verloren gaan.

01:26

5. Glace

Verander een gewone bouillon in een supergeconcentreerde stroperige reductie om vleesgerechten, braadgerechten en wokgerechten een smaakboost te geven. Ontdek de verschillende voorraden waarvan glaces gemaakt kunnen worden.

03:56

6. Kippenbouillon

Elke jonge chef-kok moet een kippenbouillon bij zijn repetoire voegen. Maar dat is gemakkelijk te doen met het advies van chef Vusi.

04:13

7. Visbouillon

Weer een belangrijk onderdeel van je culinaire kennisbank. Deze video beschrijft een eenvoudige methode om dit mengsel van witvisgraten en -garnituren en groenten te maken.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu