Menu
Punten

03:57

1. Messen

Verschillende messen worden voor verschillende doelen gebruikt. Leer wat ze zijn en hoe je ze van elkaar kunt onderscheiden.

05:52

2. Snijuitrusting

Messen zijn niet het enige snijgereedschap dat je in een keuken vindt. We zullen andere snij-apparatuur bekijken en de voorzorgsmaatregelen die je moet nemen bij het gebruik daarvan.

04:51

3. Hanteren en reinigen van messen

Messen bacterievrij houden en weten hoe je ermee om moet gaan, is essentiële kennis. Onthoud deze punten om letsel te voorkomen en de voedselveiligheid te handhaven.

03:36

4. Veilig gebruik van apparatuur

De sleutel tot veiligheid in de keuken is het juiste gebruik van de apparatuur. Volg deze vier processen om je op weg te helpen.

07:00

5. Apparatuur veilig schoonmaken

Apparatuur moet na gebruik worden gereinigd. Leer hoe je de apparatuur schoonmaakt en hoe je de juiste chemicaliën op de juiste manier gebruikt.

03:45

6. Apparatuur veilig opbergen

Er zijn veel voordelen aan het goed opbergen van apparatuur. Ontdek wat deze zijn en hoe ze bijdragen aan de efficiëntie van een keuken.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu