Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:43

1. Maak kennis met Chef Jean

Laat Jean van der Westhuizen, Chef van Unilever Food Solutions, je meenemen op een spoedcursus in het maken van de perfecte bouillon, terwijl hij met jou deelt wat hij daarover heeft geleerd tijdens zijn 20-jarige culinaire traject.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

00:52

2. De keuken klaarmaken

Bijna elke keuken is ingericht om een flinke hoeveelheid bouillon te maken.  Ontdek wat Chef Jean in zijn keuken gebruikt. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:30

3. De juiste ingrediënten

Begrijp het verschil tussen soorten bouillon en hoe je ze smaak kunt geven.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:41

4. Voorbereiding

Volg de instructies van Chef Jean om een gelijkmatige garing van de ingrediënten te garanderen. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:31

5. Technieken

Leer waarom de temperatuur van het water dat je gebruikt, het verschil kan maken.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:24

6. Afromen

Chef Jean laat niet alleen zien hoe je bouillon moet afromen, maar geeft ook suggesties om de bouillon een aards tintje te geven.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:16

7. Groentebouillon

Hoe kun je maximale smaak uit jouw groente halen met zo weinig mogelijk inspanning? Leer de truc van Chef Jean!

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

00:49

8. Kippenbouillon

Leer hoe je een bittere kippenbouillon kunt vermijden.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:09

9. Bouillon zeven 

Zodra alle bouillon is gekookt, laat Chef Jean deze zeven om ons de kleurverschillen te laten zien.  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:15

10. Bouillon van Unilever Food Solutions

Chef Jean introduceert het Knorr assortiment van Unilever Food Solutions. Deze is niet alleen geweldig voor het maken van bouillons, maar ook om gerechten af te werken of extra diepe smaken aan jouw gerechten toe te voegen.  

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu