Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zalm

  • zalmfilet 700.0 g
  • zout en peper
  • boter, geklaarde 30.0 g

Saus

Groenten

  • koolrabi 2.0 st
  • grove spinazie 200.0 g
  • boter 20.0 g
  • zout en peper

Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

...

Bereiding

  1. Zalm

    • Portioneer de zalmfilet en kruid de zalm met zout en peper. 
    • Bak de zalmmootjes in de geklaarde boter aan beide kanten bruin.
  2. Saus

    • Breng 1 dl water aan de kook en voeg de geconcentreerde visbouillon en de witte wijnsaus toe.
    • Breng het geheel opnieuw aan de kook en breng op smaak met de citrus. 
    • Roer vlak voor het doorgeven de viseitjes en de bieslook door de saus.
  3. Groenten

    • Schil de koolrabi’s en snijd ze in dunne plakjes op de snijmachine.
    • Blancheer de koolrabi plakjes kort in water met wat zout.
    • Stoof de spinazie kort in de boter en breng op smaak met zout en peper.
  4. Opmaak

    • Leg de gebakken zalm samen met de gestoofde spinazie over de borden.
    • Verdeel de koolrabi erbij en schep de saus erover.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu