Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • wortelblokjes 500 g
  • uien, blokjes 100 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter 10 g
  • water 2 l
  • appelsap 250 ml
  • Knorr 1-2-3 Groentebouillon krachtige smaak Poeder opbrengst 50L
    Knorr 1-2-3 Groentebouillon krachtige smaak Poeder opbrengst 50L
    40 g
    Knorr 1-2-3 Groentebouillon krachtige smaak Poeder opbrengst 50L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Blanke Roux Korrels 1kg
    Knorr Blanke Roux Korrels 1kg
    50 g
    Knorr Blanke Roux Korrels 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • wijnzuurkool 150 g
  • zongedroogde tomaat, fijngehakt 30 g
  • koriander 20 g

Bereiding

  1. Soep

    Stoof de wortel- en uienblokjes en de knoflook- en gemberpuree aan in Phase. Giet het water en het appelsap erbij, breng aan de kook, voeg de groentebouillon toe, breng opnieuw aan de kook. Dek de pan af. Laat 10 minuten zacht doorkoken. Mix de soep, breng op smaak met zout en peper, bind met blanke roux en laat al roerend 5 minuten doorkoken.
  2. Opmaak

    Werk de soep af met zuurkool en zongedroogde tomaat en garneer met koriander en croutons.