Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    1 l
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • roomkaas 50 g
  • Knorr Blanke Roux Korrels 1kg
    Knorr Blanke Roux Korrels 1kg
    60 g
    Knorr Blanke Roux Korrels 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • waterkersblaadjes 140 g
  • oesters 10 st

Bereiding

  1. Soep

    Bereid de groentebouillon en voeg de roomkaas toe. Voeg de roux toe en kook het geheel rustig door. Voeg de waterkers toe. Pureer het mengsel in de thermoblender. Voeg tijdens het pureren de oesters toe. Passeer de waterkerssoep.