Menu
Punten

Ingrediënten

+

Warm aardappelschuim

  • aardappel, gekookt 500.0 g
  • olijfolie 70.0 ml
  • room 250.0 ml
  • kookvocht van de aardappels 2.0 dl
  • zout 10.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs. Check hier ook ons recept met krokante, geroosterde aardappel.

...

Bereiding

  1. Warm aardappelschuim

    Pureer de gekookte aardappelen met de pureeknijper.
    Voeg de overige ingrediënten toe.
    Roer glad. Verwarm het mengsel. Passeer door een fijne zeef.
    Giet in een sifon met twee patronen en schud goed.
    Houd warm in een warmwaterbad.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu