Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Aardappel

  • aardappel 10 st

Salade

  • tonijn, blik 300 g
  • kappertjes 50 g
  • ansjovis 20 g
  • zwarte peper
  • limoensap 15 g

Opmaak

  • zoetzure rode ui 150 g
  • tuinkers 1 bakje
  1. Aardappel

    Borstel de aardappelen in koud water en droog ze af. Vet ze in met wat olijfolie en gaar ze in ongeveer één uur in de oven op 180°C.
  2. Salade

    Laat de tonijn uitlekken op een zeef. Hak de kappertjes en ansjovis. Meng de uitgelekte tonijn met mayonaise, kappertjes, ansjovis, zwarte peper en limoensap.

  3. Opmaak

    Bak de aardappelen nog ca. 10 minuten knapperig in de oven op 220°C. Snijd de aardappel kruislings in, druk de zijkanten weg zodat de aardappel op gaat staan. Schep de tonijnsalade erin en maak af met de zoetzure ui en de tuinkers.
+