Menu
Punten

Ingrediënten

+

ragout

Opmaak

  • peterselie, gehakt 50.0 g

Garnituur

  • krielaardappels
  • wortel, in plakjes
  • knolselderijblokjes
  • groene boontjes
  • peterselie, gehakt

Lamsvlees is het vlees van schapen die minder dan één jaar oud zijn. De smaak van lamsvlees is in tegenstelling tot schapenvlees delicater en minder geprononceerd.

 

...

Bereiding

  1. ragout

    Verhit de boter en bak hierin de lamspoulet aan tot deze mooi bruin is, voeg de uien toe en laat deze mee aankleuren.Voeg de rode wijn, water, Tijm, Knoflook en Laurier toe en breng het geheel aan de kook.Voeg de Wildfond aan de bereiding toe, en gaar alles in circa 2 uur.Voeg de Napoletana toe, bind de Lamspoulet met de Bruine Roux, en breng verder op smaak met zout en peper.
  2. Opmaak

    Strooi de peterselie over de ragout.

  3. Garnituur

    Kook de groenten beetgaar, kook de kriel gaar, en voeg voor het serveren aan de bereiding toe.Bestrooi het gerecht met de peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu