Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • geklaarde boter 100 ml
  • Lamspoulet, mager. 1.8 kg
  • rode wijn 200 ml
  • uien, halve ringen 500 g
  • water 2 l
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    10 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Knoflook 340g
    Knorr Primerba Knoflook 340g
    20 g
    Knorr Primerba Knoflook 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • laurierblad 1 st
  • Knorr Garde d'Or Wildfond 1L
    Knorr Garde d'Or Wildfond 1L
    60 g
    Knorr Garde d'Or Wildfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • krielaardappels 1.2 kg
  • Knorr Bruine Roux 80 g
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    250 g
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • wortel, in plakjes 400 g
  • knolselderijblokjes 400 g
  • groene boontjes 400 g

Opmaak

  • peterselie, gehakt 50 g

Bereiding

  1. Bereiding

    Verhit de Phase en bak hierin de lamspoulet aan tot deze mooi bruin is, voeg de uien toe en laat deze mee aankleuren. Voeg de rode wijn, water, Tijm, Knoflook en Laurier toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de Wildfond aan de bereiding toe, en gaar alles in circa 2 uur. Voeg de Napoletana toe, bind de Lamspoulet met de Bruine Roux, en breng verder op smaak met zout en peper. Kook de groenten beetgaar, kook de kriel gaar, en voeg voor het serveren aan de bereiding toe. Bestrooi het gerecht met de peterselie. Tip:Je kunt voor de Garde D'or Wildfond ook Garde D'or Kippenfond gebruiken. In plaats van de Knorr Bruine Roux ook kan je ook Knorr Blanke Roux gebruiken.
  2. Opmaak

    Strooi de peterselie over de ragout.