Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

Opmaak

  • peterselie, gehakt 50 g
  1. Bereiding

    Verhit de Phase en bak hierin de lamspoulet aan tot deze mooi bruin is, voeg de uien toe en laat deze mee aankleuren.
    Voeg de rode wijn, water, Tijm, Knoflook en Laurier toe en breng het geheel aan de kook.
    Voeg de Wildfond aan de bereiding toe, en gaar alles in circa 2 uur.
    Voeg de Napoletana toe, bind de Lamspoulet met de Bruine Roux, en breng verder op smaak met zout en peper.
    Kook de groenten beetgaar, kook de kriel gaar, en voeg voor het serveren aan de bereiding toe.
    Bestrooi het gerecht met de peterselie.

    Tip:Je kunt voor de Garde D'or Wildfond ook Garde D'or Kippenfond gebruiken.
    In plaats van de Knorr Bruine Roux ook kan je ook Knorr Blanke Roux gebruiken.
  2. Opmaak

    Strooi de peterselie over de ragout.

+