Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • lente-uitjes, fijn gesneden 100 g
  • lavas 5 g
  • venkel, brunoise 200 g
  • Unox Vloeibare Vissoep 2,5L
    Unox Vloeibare Vissoep 2,5L
    1 zak
    Unox Vloeibare Vissoep 2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    50 g
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.Snijd ondertussen de venkel en blancheer deze in water met wat zout. Voeg de venkel en de fijngesneden lavas aan de vissoep toe.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de lente ui en de croutons.