Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vinaigrette

  • sap van citrusvruchten (Pomelo bloedmanderijn) 2.0 dl
  • olijfolie extra vergine 5.0 dl
  • witte balsamicoazijn 25.0 ml
  • yuzusap 25.0 mg
  • honing 30.0 g
  • tijm
  • zeezout en peper, fijn
  • roze peperkorrels

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs. Bekijk ook onze vinaigrette van daikon.

...

Bereiding

  1. Vinaigrette

    Vermeng het sap van de citrusvruchten met de olijfolie tot een emulsie.
    Voeg balsamicoazijn en yuzusap toe.
    Vermeng met de honing. Voeg tijm en een flinke draai roze peper toe.
    Breng de vinaigrette op smaak met zout en witte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu