Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Stamppot

  • water 1 l
  • bloemige aardappels 1 kg
  • prei 1 kg
  • roomboter 80 g
  • Knorr 1-2-3 Groentebouillon krachtige smaak Poeder opbrengst 50L
    Knorr 1-2-3 Groentebouillon krachtige smaak Poeder opbrengst 50L
    20 g
    Knorr 1-2-3 Groentebouillon krachtige smaak Poeder opbrengst 50L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • verse nootmuskaat 4 g
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • karnemelk 600 ml
  • Knorr Gourmet Aardappelpuree 350 g

Victoriabaars

  • bloem en paneermeel 100 g
  • Victoriabaarsfilet. 1.2 kg

Opmaak

  • bladselderij

Bereiding

  1. Stamppot

    Breng water met aardappelen, prei, Phase, groentebouillon, nootmuskaat en 3-peperpuree aan de kook, voeg de karnemelk toe wanneer de aardappelen voor ¾ de gaar zijn, laat verder garen tot ze volledig gaar zijn. Stamphet geheel kort met een aardappelstamper, bind bij met het aardappelpureepoeder. De puree moet nog smeuïg zijn, zeker niet teveel gebonden.
  2. Victoriabaars

    Haal de victoriabaarsfilets aan beide door het bloem/paneermeelmengsel. Verhit de Phase en bak er de victoriabaarsfilet er goudkleurig in aan. Gaar verder af in een oven van 140°C, tot een kern van 70°C.
  3. Opmaak

    Dresseer de puree in een diep bord en dresseer er de vis bovenop. Garneer met de bladselderij.
  4. Tip

    serveer er een vleesjus bij.