Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Varkenslapje

  • Varkenshalskarbonade zonder bot 1.25 kg
  • zout 5 g
  • gemalen Sechuanpeper 3 g
  • uien, halve ringen 450 g
  • rode wijnazijn 2 dl
  • basterd suiker, bruin 100 g
  • water 1 l
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus Poeder 20L 20 g
  1. Varkenslapje

    Bestrooi de lapjes met zout en peper en bak ze in de Phase gedurende 2 min. aan beide zijden en gaar ze verder in een oven van 120ºC tot een kern van 67ºC. Fruit in hetzelfde braadvocht de uien aan, voeg de suiker toe en blus af met de wijnazijn, laat het vocht verdampen. Breng het water aan de kook, zet het vuur laag en voeg al roerend de juspoeder toe, laat 5 min. zachtjes koken.
  2. Opmaak

    Serveer het lapje met de uien en de jus, aardappelpuree en voorjaarsgroenten.
+